AZ ÚJ PADLÓFŰTÉS

ISMERJE MEG A CALEO LEGÚJABB CARBON TECHNOLÓGIÁJÁT CALEO CNT FŰTŐFILM

FŰTŐFILM VAGY FŰTŐFÓLIA

CALEO fűtőfilmes rendszerek padlófűtés és mennyezetfűtés kialakítására

Padló-, fal- és mennyezetfűtés korlátok nélkül

Padlófűtés akár 4-6mm vastagságban! A CALEO fűtőfilmes technológia, egyedülálló lehetőséget teremt a modern építőipar és épületgépészet számára. Alkalmazásával gyorsan és alacsony beruházási költséggel alakíthatók ki önálló felületfűtési rendszerek vagy akár csak egy helyiség komfort fűtése. A extra-vékony beépítési rétegrendek lehetővé teszik a felületfűtés kialakítását már meglévő épületekben is.

Alkalmazás:

  • Vékony rétegrendű padlófűtési rendszer vagy komfort fűtés kialakítása
  • Hőtároló padlófűtési rendszer kialakítása
  • Gipszkarton szerkezetbe épített teljes értékű mennyezetfűtés kialakítása

Kiegészítő padlófűtés telepítése

Caleo Reg kiegészítő padlófűtés
Caleo Reg kiegészítő padlófűtés
Caleo Reg kiegészítő padlófűtés
Caleo Reg kiegészítő padlófűtés

Teljes értékű padlófűtés telepítése

fűtőfilmes padlófűtés
padlófűtés fűtőfilmmel
padlófűtés Caleo fűtőfilm
elektromos padlófűtés

Mennyezetfűtés telepítése

Caleo Direct mennyezetfűtés
Caleo falfűtés
mennyezetfűtés fűtőfilm
fűtőfólia mennyezetfűtés

Miért jobb a CALEO fűtőfilmek üzemi hatásfoka mint bármely más hasonló terméknek?

A fűtőfóliás termék 2005-ös kifejlesztése után a BVF-CALEO cégcsoport 2008-ban más gyártókkal ellentétben nem a megbízhatatlan és rövid élettartamú “önszabályzó” vagy másnéven PTC technológiába fektette erőforrásait hanem egy merőben eltérő CNT (carbon-nanocső) rendszer kifejlesztésén dolgozott Japán és Dél-Korea mérnökök aktív részvételével. A gyakorlati tapasztalatok minket igazoltak.

A közel 10 éves fejlesztési folyamat eredménye egy olyan jelenleg másolhatatlan technológia amely nem csupán a hatásfok növelésben ért el jelentős eredményeket de az üzembiztonság és extrém terhelhetőség mércéjévé vált. A CNT fűtőbetét vezetőképessége 4 x 109 A/cm², a rézvezetékének több, mint ezerszerese, extrém terhelés után a carbon nanocsövek nem károsodnak, visszanyerik eredeti alakjukat és tulajdonságukat.

elektromos padlófűtés
Caleo fűtőfilm

Mi a különbség a fűtőfólia és a fűtőfilm között?

Nagyságrendileg 10 év folyamatos termékfejlesztés. A Caleo fűtőfóliás termékei 2005-től 2015-ig voltak forgalomban Magyarországon.

A CALEO CA termékcsalád 4 típus generáción át fejlesztett változatai piacvezető szerepet töltöttek be.

A nano-technológiás gyártósor fejlesztése és a minőségi alapanyagok elérhetővé válása 2008-ban drasztikus változást hozott.  Termékeinket több speciális komponenssel tudtuk ötvözni, és a kutatás-fejlesztéshez használt szoftveres modellezés szintén új dimenziókat nyitott.

A technológia ilyen léptékű fejlődése tette lehetővé, hogy a fűtőfóliát elhagyva a jobb hatásfokú és üzembiztosabb fűtőfilm fejlesztésén dolgozzunk.

Caleo fűtőfilm

A CALEO CNT fűtőfilm két oldalán magas tisztaságú rézvezető található, mely egy szabadalmaztatott trapéz-ezüst hálón keresztül csatlakozik a carbon-technológiás, intelligens fűtőelemhez.

A két vezető között ellenállás jön létre mely a speciális carbon-fűtőelemet teljesítményétől függően annak optimális hőfokára melegíti fel. A fűtőfilm saját hőjét hőátadás-hővezetés útján adja át a burkolatnak.

A CALEO CNT technológiás fűtőfilmek öt rétegből és alapvetően 4 fő alkotóelemből állnak. Ezen alkotóelemek megfelelő alapanyagból történő gyártása, hőkamrás kezelése és a rétegek magas minőségű laminálása elengedhetetlen feltétele az üzembiztos végtermék előállításának . Az alapanyagok minősége és a nano-technolgiás nyomtatás szintén szerepet játszik a maximális hatásfok elérésében.

heating-film-manufacture
Caleo fűtőfilm rétegei
  1. PET hőleadó felület
  2. Speciális PET-EVA elektromos szigetelő és lamináló réteg
  3. CARBON-EZÜST fűtőelem és magas tisztaságú rézvezető
  4. Speciális PET-EVA elektromos szigetelő és lamináló réteg
  5. PET hordozó réteg elektromos szigetelő és a mechanikus
    (karc és pontszerű terhelés) védelmet szolgáló felület

A LEGÚJABB TECHNOLÓGIA

Ismerje meg a BVF-CALEO legújabb felületfűtési technológiáját amely a 2005-től 4 típus generáción át fejlesztett “fűtőfóliát” váltja. A gyártás-technológiában alkalmazott CNT (carbon nano tube) alapú fűtőbetét extrém terhelhetősége valódi innováció.

A hagyományos elektromos padlófűtésekhez és fűtőfilmekhez képest az európai követelményekhez és szabványokhoz igazodó piacvezető CALEO 80-130 fűtőfilm termékcsalád kiemelten gazdaságos és biztonságos üzemeltetést biztosít. A prémium kategóriás CALEO fűtőfilmek garancia ideje 5+5 év, élettartama korlátlan.

KIEMELTEN ENERGIATAKARÉKOS

Az alacsony energiaigényű épületek elsőszámú fűtési megoldása.

A CALEO padlófűtési rendszer kiválóan alkalmas átlagos és alacsony energiaigényű épületék fűtésrendszerének kialakítására közvetlen burkolat alá építve. Hőtárólo padlófűtési rendszereink 4-6cm-es aljzatbetonban elhelyezve egyenletesen fűtik át a szerkezetet mely a fűtési ciklus után még hosszú órákon át melegíti a helyiséget.

Használata a rendelkezésre álló vezérelt árammal vagy speciális szolgáltatói díjszabással még gazdaságosabb.

KARBANTARTÁSMENTES

A CALEO fűtőfilmes rendszerek nem igényelnek karbantartást sem rejtett garanciális felülvizsgálatokat. A beépítést/átadást követően azonnal üzembe helyezhetők, többszörös szigetelésüknek köszönhetően a környezeti hatásoktól teljesen függetleníthetők (pl. aljzatbeton nedvesedése, csőtörés). A fűtési rendszer a termosztáton történő egyszerű gombnyomással áramtalanítható a fűtési szezon végén, újbóli üzembe helyezése is kimerül a termosztát bekapcsolásában és a kívánt hőmérséklet beállítsában.

MEGÚJULÓ ENERGIA

Mint minden BVF termék, a CALEO fűtőfilm termékcsalád is kombinálható megújuló energiforrásokkal. Az épületek fűtési energiaigénye számítható érték, így a fűtési rendszer fogyasztása is. Tudjon meg többet a fűtésköltségek teljes kiváltására alkalmas napelemes rendszereinkről.

TELJESÍTMÉNY HATÁROK:
80W,130W,160W/M²

FŰTŐSZÁLAK SZIGETELÉSE:
DUPLA SZIGETELÉS

SZÉLESSÉG:
30CM, 50CM, 80CM

KÜLSŐ BURKOLATSZIGETELÉS:
PET

HOSSZÚSÁG:
TETSZŐLEGES, MAX 8A-IG

AJÁNLOTT VEZÉRLÉS:
BVF 601, BVF 601I, BVF SYME WIFI

VASTAGSÁG:
388 MICRON (0,38 MM)

TANÚSÍTVÁNYOK:
CE , TÜV, UL

Egy fűtésrendszer tervezése vagy akár egy kiegészítő fűtés teljesítményének meghatározása is szakember feladata.

Kérjen díjmentes árajánlatot online felületünkön vagy márkaboltunkaban személyesen.

A BVF Heating ragaszkodik a magas színvonalú és gyors ügyfélkezeléshez. Árajánlatainkat 24-48 órán belül kiadjuk amennyiben megfelelő mennyiségű, a tervezéshez szükséges információ áll rendelkezésre. Amennyiben kiegészítő információra lenne szükség úgy tervező kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

fűtésrendszer tervezése

FŰTŐFILMES RENDSZEREINK

REG

Már 7500 Ft+Áfa /m2-től
Caleo Reg padlófűtés fűtőfilm

Tökéletes felújítási rendszer. A fűtőelemek közvetlenül a burkolat alá, illetve annak ágyazórétegébe kerülnek beépítésre.

Extra vékony padlófűtési rendszerünk két innovatív fűtőelemből a BVF-Caleo 80-130 fűtőfilmből és a BVF H-Mat 100-150 fűtőszőnyegből áll.

A CALEO REG rendszer a hagyományos hőtároló padlófűtésekhez képest a rendszer minimálisan használja az aljzatbeton hőtároló képességét így a felfűtési idő nem órák, inkább percek kérdése. Hagyományos módon burkolható, speciális rétegek nélkül.

EFFICIENT

Már 7000 Ft+Áfa /m2-től
Caleo Efficient padlófűtés fűtőfilm

Önálló padlófűtési rendszerek kialakítása új építés esetén vagy aljzatképzéssel egybekötött felújításokhoz.

Az alacsony energiaigényű épületek elsőszámú fűtési megoldása.

A CALEO EFFICIENT hőtároló padlófűtési rendszer kiválóan alkalmas átlagos és alacsony energiaigényű épületék fűtésrendszerének kialakítására. A 4-6cm-es aljzatbetonban, “fűtőbetonban” elhelyezett fűtőfilmek egyenletesen fűtik át a szerkezetet mely a fűtési ciklus után még hosszú órákon át melegíti a helyiséget.

DIRECT

Már 5000 Ft+Áfa /m2-től
Caleo Direct mennyezetfűtés fűtőfilm

Fal és mennyezetfűtési rendszer. Ideális felületfűtési megoldás könnyűszerkezetes és vagy nagy belmagasságú épületek fűtésére.

Napjaink egyik leggyorsabban terjedő fűtési megoldása. Könnyűszerkezetes épületek esetében a gipszkarton álmennyezet az építés része így nem jelent plusz költséget annak kialakítása. A CALEO 160 termékcsalád egyedülálló 30cm-es méretével és optimalizált teljesítményével kiválóan alkalmazkodik a modern épületszerkezetekhez.

A mennyezet mindössze akár 20-40% elegendő a megfelelő fűtési teljesítmény bevitelére.