Fűtésrendszereket alkotunk

A BVF-CALEO szakemberei és mérnökei komplexen vizsgálják az épület energetikai paramétereinek és a fűtésrendszer elemeinek kapcsolatát, nem csupán termékeink értékesítését végzik, sokkal inkább rendszereket alkotnak. Központi bemutatótermünkben egyedi és széleskörű tájékoztatást kaphat a fűtési rendszerek működéséről, kialakításáról és a várható költségekről, működés közben tapasztalhatja meg fűtésrendszereink előnyeit. Emellett örömmel válaszolunk a felújítás vagy építés közben felmerülő épület energetikát érintő kérdésekre, méretezzük az esetlegesen szükséges napelem rendszer teljesítményét.

Tervező és kivitelező csapataink világszerte minden esetben a legmagasabb színvonalon és rövid határidőkkel állnak minden tisztelt ügyfelünk rendelkezésére a tervezéstől a kivitelezésig.

Környezet és fenntarthatóság

Az épületekre vonatkozó szigorodó előírások és szabványok a technológia folyamatos változását, fejlődését vonják maguk után. Az innováció a fűtéstechnikában is a jövőbeni fenntarthatóság érdekében zajlik, a minél kisebb energiafelhasználás kisebb költségekkel, kisebb környezet terheléssel jár. Építkezzen tudatosan és szakítson a hagyományos környezetszennyező megoldásokkal. A megújuló energiaforrások alkalmazása és az energiaáraktól való függetlenedés közös célunk világszerte.

A BVF-CALEO rendszerei és termékei megújuló energiaforrásokkal kombinálhatók.

Hasznos innováció

Avagy folyamatos termékfejlesztés.Cégünk felismerte és támogatja a megújuló energiaforrások alkalmazásában rejlő hosszú távú lehetőségeket. Fűtésrendszereink és termékeink megalkotásakor ezek figyelembe vételével járunk el, célunk a környezetbarát és energiaáraktól független fűtésrendszerek elterjesztése. Távoli elérést biztosító fűtésvezérlésünk minden eddiginél magasabb komfortot és energiamegtakarítást tesz lehetővé.

Célunk, hogy ügyfeleink, partnereink minden esetben a legmagasabb szintű technológiát és minőséget kapják.

Minőség és tanúsítványok

Miért hosszabb a BVF-CALEO termékek garancia ideje akár 8 évvel más gyártókhoz képest?

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. Kimagasló minőségű termékeink rendelkeznek minden az EU területén szükséges tanúsítvánnyal.

Alapítva 1990. Made and developed in Korea

Kiváló minőségű termékek és rendszerek Dél-Koreából több, mint 3 évtized tapasztalatával. Cégünk és az elégedett felhasználók célja megegyezik világszerte. Az energiatakarékos és környezetbarát fűtési rendszerek kialakítása közös érdekünk. A BVF-CALEO cégcsoport management-jének egyértelmű célja, hogy környezettudatos és egészséges fűtésrendszerek megalkotásával vigyen meleget otthonainkba.

Termékeink hazai kizárólagos forgalmazója:

BVF Fűtési Megoldások Kft. Magyarország
Székhely: 1173 Budapest, Csomafalva utca 2. Home Center C épület 1.
Telephely: 2142 Nagytarcsa, Ősz utca (HRSZ: 0126/126)
Cégjegyzékszám: 01-09-071155
Adószám: 10438925-2-42
Bejegyezve: 1990