BVF SX-28 kültéri fűtőkábel

Hó és jégolvasztás nyomsávon vagy teljes felületen

A BVF SX nagyteljesítményű fűtőkábel termékcsaládja biztosítja a gyors és kényelmes hó és jégolvasztást akár extrém időjárási körülmények közt is. A fűtőkábel szerlhető a legtöbb kültéri burkolat esetében, eltérő m2-enkénti fűtési teljesítménnyel.

Alkalmazási példa:

  • Térkő: ~300W/m2
  • Aszfalt: ~300W/m2
  • Beton: ~250W/m2
  • Kültéri gresslap: ~200W/m2
  • Beton lépcső: ~250W/m2

BVF SX

Ajánlott fűtésvezérlés

A kültéri fűtésvezérlések vezérlése akár kapcsolóval vagy külön kis megszakítóval, időzítővel is történhet, azonban a gazdaságos üzemeltetés érdekében javasoljuk a kültéri termosztátok alkalmazását. A BVF talajszenzoros vezérlők egyszerre mérik a burkolat hőmérsékletét és érzékelik a nedvességet is. Bővebb információt az ajánlott vezérlőkről az alábbi gombra kattintva talál, vagy keresse bizalommal szakembereinket.

ETR2
Teljesítmény:
28W / fm
Fűtőszál szigetelése:
XPLE
Hálózati feszültség:
230V
Külső burkolatszigetelés:
PE és PVC
Kábel típusa:
dupla szigetelésű, földelt fűtőkábel
Rögzítés:
rögzítő sín vagy háló
Kábel átmérő:
7,6 mm
Csatlakozó vezeték:
10m
Tanúsítványok: CE , UL , GOST

A fűtőkábelek fektetési távolsága és a m2-enkénti beépített teljesítmény függ a burkolat anyagától és annak vastagságától. Az alábbi alkalmazási példa magyarországi éghajlati viszonyok közt értendő és a leggyakoribb burkolat típusok fűtésére tartalmaz tájékoztató jellegű útmutatót:

BVF SX kültéri fűtőkábel méretezés táblázat

Kérjen díjmentes árajánlatot online felületünkön vagy márkaboltunkaban személyesen. A BVF Heating ragaszkodik a magas színvonalú és gyors ügyfélkezeléshez. Árajánlatainkat 24-48 órán belül kiadjuk amennyiben megfelelő mennyiségű, a tervezéshez szükséges információ áll rendelkezésre. Amennyiben kiegészítő információra lenne szükség úgy tervező kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

fűtésrendszer tervezése