BVF H-MAT FŰTŐSZŐNYEG

Egyszerűen elfér a csemperagasztóban

A BVF H-MAT elektromos fűtőszőnyeg vastagsága mindössze 3,8mm így a hagyományos fűtőkábelekkel ellentétben padlószint emelkedés nélkül teszi lehetővé önálló és komfort padlófűtések kialakítását hiszen a csemperagasztót vagy aljzatkiegyenlítőt is legalább ekkora vastagságban kell bedolgozni.

Készre szerelt elektromos fűtőszőnyegek 1-12m2-ig. Fektetés után a fűtőszőnyeges padlófűtési rendszer azonnal üzembe helyezhető, 2,5 méteres gyárilag szerelt bekötő kábelének segítségével közvetlenül a termosztátba köthető. A Twin-conductor technológiának köszönhetően csak egy oldalon szükséges a csatlakoztatás.

Akár új építés akár csak egy burkolat csere alkalmával könnyedén kivitelezhető. Fürdőszobák esetében a valós hőigénytől függetlenül a nagyobb teljesítményű (150W/m2) fűtőszőnyegeket javasoljuk a gyors és dinamikus felfűtés érdekében.

Tapadóhíd alkalmazásával akár meglévő burkolaton is kialakítható.

Padlófűtés telepítése fürdőszobában

padlófűtés fűtőszőnyeg fürdőszobában
fűtőszőnyeg padlófűtés épített zuhany lefolyó körül
elektromos fűtőszőnyeg padlófűtés fürdőszobában
padlófűtés fürdőszobában elektromos fűtőszőnyeg

Teljes értékű, fűtőszőnyeges padlófűtés kiépítése

padlófűtés fűtőszőnyeg oszlop körül
padlófűtés fűtőszőnyeg nappali szoba
padlófűtés fűtőszőnyeg konyhasziget körül
padlófűtés fűtőszőnyeg nappali szoba

EGYSZERŰEN BURKOLHATÓ

A BVF H-MAT elektromos fűtőszőnyegek a burkoláskor nem igényelnek speciális rétegrendet. A burkolás megkezdése előtt érdemes aljzatkiegyenlítést végezni de akár közvetlenül alkalmazható flexibilis csemperagasztóval is.

A flexibilis hordozóréteg könnyedén a helyiség alaprajzi méreteihez igazítható. Az cm 50-es szélesség ezáltal csak csomagolási dimenzió. Öntapadó felülete biztonságosan rögzíti a fűtőelemet a burkolás megkezdéséig.

GYORS KIVITELEZÉS

A BVF H-MAT kéteres fűtőszőnyegek csak egy oldalon rendelkeznek bekötési ponttal. Nem szükséges bonyolult előzetes tervezés, nem igényel speciális beépítési rétegrendet, mindössze a hatályos szabványoknak megfelelő aljzathőszigetelést, a kiemelten gazdaságos működés érdekében. Fektethető közvetlenül az aljzatbetonon majd akár cseperagasztó, akár aljzatkiegyenlítő réteggel fedhető.

KARBANTARTÁSMENTES

A BVF elektromos fűtőszőnyegek nem igényelnek karbantartást sem rejtett garanciális felülvizsgálatokat. A beépítést/átadást követően azonnal üzembe helyezhetők, többszörös szigetelésüknek köszönhetően a környezeti hatásoktól teljesen függetleníthetők (pl. aljzatbeton nedvesedése, csőtörés). A fűtési rendszer a termosztáton történő egyszerű gombnyomással áramtalanítható a fűtési szezon végén, újbóli üzembe helyezése is kimerül a termosztát bekapcsolásában és a kívánt hőmérséklet beállítsában.

HELYISÉGENKÉNTI VEZÉRLÉS

A BVF fűtőszőnyegek vezérlése duplaszenzoros termosztáttal történik, amely egyszerre méri és limitálja a padló és a levegő hőmérsékletét. A termosztátok igény szerint állíthatóak csak padlóérzékelésre is amennyiben a rendszer csak komfort fűtésként van üzemeltetve. Imserje meg a BVF programozható és WiFi termosztátokatAjánlott termosztátok »
Teljesítmény határok:
100W – 150W/m²
Fűtőszálak szigetelése:
Dupla szigetelés
Méretek:
1-12 m²-ig
Külső burkolatszigetelés:
Fluoropolymer
Bekötés:
2,5m-es hidegvezeték
Ajánlott vezérlés:
BVF 801  / Netmostat
Vastagság:
3,8mm
Tanúsítvány:
CE

Egy fűtésrendszer tervezése vagy akár egy kiegészítő fűtés teljesítményének meghatározása is szakember feladata.

Kérjen díjmentes árajánlatot online felületünkön vagy márkaboltunkaban személyesen.

A BVF Heating ragaszkodik a magas színvonalú és gyors ügyfélkezeléshez. Árajánlatainkat 24-48 órán belül kiadjuk amennyiben megfelelő mennyiségű, a tervezéshez szükséges információ áll rendelkezésre. Amennyiben kiegészítő információra lenne szükség úgy tervező kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

fűtésrendszer tervezése