Porotherm, Ytong vagy könnyűszerkezetes házat épít?

A BVF-CALEO fűtési megoldásai már minden építési rendszerben bizonyítottak!

Mi támogatjuk az energiatudatos építést és építtetőket.

A BVF Heating Solutions és a CALEO mára mint termék és fűtésrendszer is egyet jelent a modern épületek fűtésével. Az alacsony energiaigényű épületek igénylik az alacsony hőmérsékletű felületfűtéseket és sugárzó fűtéseket. Innovatív felületfűtési rendszereink a leghatékonyabb megoldást nyújtják könnyűszerkezetes és A/A+ besorolású épületek fűtésére.

A modern épületgépészetben egyértelmű a felületfűtések létjogosultsága mint leggazdaságosabb fűtési megoldás, a kérdés sokkal inkább a hőtermelő berendezések és technológiák kiválasztása. A maximális hatásfok elérése és a hőtermelő berendezés teljesítményének pontos méretezése sok esetben okoz problémát a hagyományos fűtési megoldások alkalmazása során. Sok esetben pedig a beruházási költségek és annak megtérülési ideje nincs párhuzamban.

Az említett okok miatt az elmúlt években az alacsony energiaigényű épületek fűtésére előtérbe kerültek az innovatív elektromos padlófűtési megoldások, melyek alacsony beruházási költséggel kialakíthatóak, megspórolható a gáz bevezetése, kémény kialakítása és üzemeltetési költségük a 100%-os éves hatásfoknak köszönhetően kifejezetten gazdaságos.

Könnyűszerkezet, Porotherm, Ytong